Nejlepší na konec. Postavte opičí dráhu | Workout s Radkem díl 9

Radek Laci

24.10.2021 • 1 min čtení ▸ 5 min videa

Vzpomínáte na to, jak jste si jako děti hráli na hřišti? Fantazii se meze nekladly, vymýšleli jste nové cviky, zkrátka jste se bavili. Proč by to v dospělosti mělo být jinak? Neomezujte se na stereotypní a nudné cvičení. Podívejte se na kreativní hry s workoutovými cviky.

Náš seriál o workoutu na venkovních hřištích je u konce. Od naprostých základů jsme se v něm posouvali až ke složitějším cvikům, naposledy jsme si ukázali protočení v ramenou neboli skin the cat. V posledním videu si pro vás trenér a manuální terapeut Radek Laci připravil opravdovou lahůdku – kreativní hry s workoutovými cviky.

Nebojte se ale využít vlastní fantazii pro vytvoření nových cviků. Nic není špatně! Jen se zaměřte na techniku a udržení těla ve správné poloze. Zklidněte svou mysl, soustřeďte se plně na cvik a samozřejmě nezapomínejte na bezpečnost. Před cvičením své tělo dobře zahřejte, ať se nezraníte.

Ve dvou se to lépe táhne! Tato známá pravda platí nejen v životě, ale i při cvičení. Radek a Verča vám předvedou, jaké cviky můžete provádět v páru.

V průběhu našeho seriálu jsme vás seznámili s mnoha různými cviky. Zbytek už je na vás. Neočekávejte, že těžké prvky zvládnete okamžitě. Jde o dlouhodobý proces, který vyžaduje vůli, trpělivost a tvrdou práci. Nesrovnávejte se s ostatními, každý má své vlastní tempo. Tak hodně štěstí!

Vybavit se na cvičeníDalší díly Workoutu s Radkem Lacim

Líbil se článek?

Radek Laci

Pohybový trenér a manuální terapeut, autor tréninkového programu, spojujícího rehabilitační cvičení, meditaci i kalisteniku